Generic placeholder image

„Zalig relaxen“

Meer details »

Generic placeholder image

„Een gezonde en verkwikkende slaap“

Meer details »

Generic placeholder image

“Nu leer je mijn voortreffelijke eigenschappen kennen!”

Meer details »
„Zalig relaxen“

In ons dagelijks gevecht met de tijd is “onthaasting” een sleutelwoord. Het menselijk lichaam heeft elke dag ontspanning nodig zodat stress geen kans krijgt.
De juiste voeding, voldoende lichaamsbeweging, yoga of meditatie kunnen helpen om het lichaam fit te houden, maar een gezonde nachtrust is de allereerste voorwaarde voor een gezond leven.
Classic plus van Bodytone® is de ideale manier om helemaal te ontspannen en weg te dromen. Al na enkele minuten komen lichaam en geest volledig tot rust.

Generic placeholder image„Een gezonde en verkwikkende slaap“

Dit slaapnestje wordt voorverwarmd zodat het lichaam geen energie hoeft te verspillen aan het opwarmen van een koud bed. De constante temperatuur van het slaapsysteem ontspant alle vitale functies en verbetert de bloedcirculatie.
Bovendien biedt de Bodytone® -watermatras een optimale hygiëne. De hoes is kookvast en blijft dus schimmel-, bacterie- en huisstofmijtvrij.

De perfecte plaats voor een gezonde en verkwikkende slaap.

Generic placeholder image“Nu leer je mijn voortreffelijke eigenschappen kennen!”

BODYTONE CLASSIC Plus zal u overtuigen door de perfecte afwerking van het hoogwaardig materiaal. Daarbij horen de spanningsvrije lasnaden onder de matrasbodem, de speciale thermo-folie en de stabiele vinylhoeken, die als versteviging dienen. De matras is als uno- of dual-systeem verkrijgbaar. Bij het dual-systeem kan u de temperatuur apart instellen naar uw persoonlijke wens. Dankzij de ingebouwde vezellagen in de matras, wordt de wervelkolom in de lenden optimaal ondersteund en zorgt het vergrote oppervlak ervoor dat u ontspannen op de matras ligt.

Generic placeholder imageTenslotte: BODYTONE CLASSIC Plus is verkrijgbaar in drie verschillende stabilisaties met steeds de garantie van de BODYTONE fabrikant. De ingebouwde aanvullende vezellagen zorgen voor een extra lendenondersteuning. Driedimensionale hoekkap met 3 lagen vinyl en dubbele lasnaden leiden tot een langere levensduur.
BODYtherm® bodem verhindert de uitwijking van weekmakers ten gevolge van temperatuurschommelingen van de verwarming. Alle lasnaden zijn aan de onderkant waar geen trekkingen ontstaan.


De verschillende types


Bodytone®
Classic plus 5000

2 vezellagen voor stabilisatie
Extra bekkenondersteuning
Nabewegingstijd: 2 – 4 sec

Bodytone®
Classic plus 7000

3 vezellagen voor stabilisatie
Extra bekkenondersteuning
Nabewegingstijd: 1 – 2 sec

Bodytone®
Classic plus 10000

5 vezellagen voor stabilisatie
Extra bekkenondersteuning
Nabewegingstijd: 0.5 – 1 sec

Bodytone®
Classic plus 10001

6 vezellagen voor stabilisatie
Extra bekkenondersteuning
Nabewegingstijd: 0 – 0.5 sec


Kom langs in onze showroom!


Een matras moet je zelf ervaren, daarom nodigen we u uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom.
Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13u tot 17u. Zaterdag van 10u tot 17u.
Maandag en vrijdag op afspraak!

Rupelweg 11, 2850 Boom, België

+32(0)3 455 75 10 || +32(0)475 248 209