Generic placeholder image

„Op mij lig je goed!“

Meer details »

Generic placeholder image

„Ik ben uniek!“

Meer details »

Generic placeholder image

“Ik ben zelfs buitengewoon!”

Meer details »
„Op mij lig je goed!“

BODYTONE® EXCLUSIVE plus is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door het instituut voor slaaponderzoek ESRI en van nauwe samenwerking met medici. DE BODYTONE® EXCLUSIVE plus watermatras garandeert steeds een optimale ontspanning van de wervelkolom en de ontlasting van de tussenwervelschijven. Liggen op een verwarmde en drukvrije oppervlakte zorgt voor een versoepeling van de spiermassa en hierdoor ook voor een verzachting van rugpijnen. Ook voor allergische en huidgevoelige mensen is BODYTONE® EXCLUSIVE plus het ideale waterbed. Het is gemakkelijk te reinigen en de kookvaste deelbare hoezen maken een gezonde en comfortabele slaapbelevenis compleet.

Generic placeholder image„Ik ben uniek!“

BODYTONE® EXCLUSIVE plus is het neusje van de zalm uit het BODYTONE-gamma. Met deze watermatras kan u in één keer genieten van het comfortabel liggen en de ergonomische perfectie. Eén van de uitmuntende eigenschappen van de matras is haar speciale oppervlak – herkenbaar aan de structuur met 3-zonen techniek. Het resultaat is een bijzonder comfortabel matrasoppervlak met een zeer geringe druk op uw lichaam en een buitengewoon goed ligcomfort. Een ander pluspunt van deze matras is de cilinder technologie. De cilinders hebben als doel het lichaam langzaam en gelijkmatig te laten wegzakken tot de perfecte, natuurlijke lighouding bereikt wordt. Bovendien zorgen zij voor een extra drukvrije ondersteuning. Dit hoogtechnologisch aspect ontspant uw gehele spiermassa en bevordert uw gezonde slaap.

Generic placeholder image“Ik ben zelfs buitengewoon!”

Deze matras brengt hierdoor de voordelen van een vederkernmatras met de karakterisiteke eigenschappen. BODYTONE® EXCLUSIVE plus is gepatenteerd en omdat ons uw gezondheid en uw vertrouwen aan het hart liggen, is BODYTONE® EXCLUSIVE plus als eerste waterbedmatras op duurzaamheid, ergonomie, microklimaat en dermatologische geschiktheid vrijwillig getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland Product Safety in Duitsland. Ook het Europese slaapresearchinstituut ESRI sloot zijn onderzoek af met een ware onderscheiding voor deze exclusieve matras. Met BODYTONE® EXCLUSIVE plus kiest u niet alleen voor een uniek waterbed, maar voor het best, wat u voor uzelf en uw lichaam kan doen.

Generic placeholder image

De verschillende types


Bodytone®
Exclusive plus 775

Cilinderondersteunde 3-zonenmatras voor bekken- en lendenwervelondersteuning
Nabewegingstijd: 1 – 2 sec

Bodytone®
Exclusive plus 1175

Cilinderondersteunde 3-zonenmatras voor bekken- en lendenwervel- en rugondersteuning
Nabewegingstijd: 0.5 – 1 sec

Bodytone®
Exclusive plus 1575

Wereldwijd unieke watermatras. Reactieve Cilinderondersteunde 3-zonenmatras voor het hele lichaam
Nabewegingstijd: 0 – 0.5 sec


Kom langs in onze showroom!


Een matras moet je zelf ervaren, daarom nodigen we u uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom.
Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13u tot 17u. Zaterdag van 10u tot 17u.
Maandag en vrijdag op afspraak!

Rupelweg 11, 2850 Boom, België

+32(0)3 455 75 10 || +32(0)475 248 209